Synthese Financieel Informatie Punt

Synthese heeft ons gevraagd aandacht te schenken aan een FIP. (zie bijgevoegd document) Ook wij vinden het belangrijk dat mensen die daar behoefte aan hebben ergens terecht kunnen met hun vragen. Dit initiatief is wederom een belangrijke stap in de goede richting voor wat betreft het welzijn van onze inwoners. 

Voor de inwoners van het westelijke gedeelte van Leudal is er per 4 april 2023 ook een Financieel Informatie Punt Ittervoort (FIP) Sinds begin vorig jaar heeft Synthese in de bieb in Heythuysen iedere woensdag een Financieel Informatie Punt. Dit Informatie Punt, beter bekend als het FIP, is een vrij toegankelijk spreekuur voor iedereen. Hier kunt u terecht met uw vragen over administratieve zaken, aanvragen van toeslagen of fondsen, DigiD, (zorgverzekeraar)apps op telefoons of andersoortige vragen.

Vanaf 4 april 2023 openen wij ook een Financieel Informatie Punt inIttervoort Dit maakt het FIP voor de inwoners van het westelijke gedeelte van Leudal makkelijker bereikbaar. U kunt iedere dinsdag van 14:00 tot 16:00 uur terecht bij het FIP in CC De Mortel voor al uw financiële vragen.

Kom gerust eens langs en probeer het gewoon!         Wij zien u graag in Ittervoort…
Bent u niet in de gelegenheid langs te komen maar heeft u wel een vraag, stel deze dan via de mail (fip-leudal@synthese.nl) of per telefoon 06 – 36 34 16 29.