Samen tafelen in Grathem aansluitend kienen

Gezellig bij elkaar zijn, over van alles en nog wat praten, het laatste nieuws horen en genieten van een heerlijke maaltijd bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Een aantal vrijwilligsters uit Grathem verzorgen deze maandelijkse traditie die niet meer weg te denken is in de Grathemse gemeenschap. Wij sluiten af met een kop koffie of thee, deze is voor eigen rekening. Meldt u aan via onderstaand invulformulier. De kosten bedragen € 10,00 per persoon en dient u bij opgave te voldoen. Consumpties tijdens de maaltijd zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom.

LET OP: Na afloop van het "samen tafelen" in december hebben wij een kienmiddag georganiseerd. Deze zal in het teken staan van het aankomende Kerstfeest. Aanmelding voor het kienen is niet noodzakelijk. Iedereen is van harte welkom op deze middag.

Het kienen zal beginnen om 14.00 uur in de Nassaurie. Deze middag is tevens bedoeld om elkaar gezellig te ontmoeten. We gaan 5 rondes kienen voor 1 rijtje en voor de volle kaart kienen. Er wordt gezorgd voor leuke prijsjes die middag. De kaarten kosten slechts € 2,50 

Meldt u aan voor het samen tafelen via onderstaand invulformulier. De kosten bedragen € 10,00 per persoon en dient u bij opgave te voldoen. 

U bent van harte welkom in BMV De Nassaurie, zaal open vanaf 12.00 uur. Aanvang maaltijd 12.30 uur

Aanmelden tot en met donderdag 5 december 2019 bij onderstaand adres:

Annie Corstjens, Pr. Willem Alexanderstraat 60, 6096 BD Grathem, 0475-451804

De vrijwilligers van Samen tafelen in Grathem heten u van harte welkom.

"----------------------------------------"---------------------------------------"-------------

Ja, ik wil graag deelnemen op woensdag 11 december 2019 en sluit hierbij € 10,00 in.

 

Naam: ……………………………………………………………………………………………………..

 

Adres: ……………………………………………………………………………………………………..

 

Tel.: ……………………………………………………………………………………………………….

Organisatie: 

 

 

 

Organisatie: