Theo Gielen legt voorzittershamer neer

Na zeven jaar de voorzittershamer te hebben gehanteerd, vindt hij het genoeg geweest. Theo Gielen heeft vrijdag 10 februari 2017 tijdens de jaarvergadering van Schutterij St. Severinus Grathem de voorzittershamer definitief neergelegd.

Theo vond het de afgelopen tijd lastig om zijn verschillende werkzaamheden te combineren met het voorzitterschap bij de schutterij. Niet dat hij na zijn laatste bestuursvergadering niet meer in de schutterswereld te vinden zal zijn. Nee, de schutters-sport zit hem in zijn bloed en hart. Hij blijft wel nog lid van ‘zijn’ drumband en schutterij.

Theo is super-trots op zijn tijd als voorzitter. "Ik kijk met veel voldoening terug op de afgelopen jaren. Er is enorm veel bereikt. De schutterij en drumband is uitgegroeid tot een gezellige en vooral gezonde jonge club, met een prachtig schutterslokaal," besluit Theo de jaarvergadering.

Als dank voor zijn geweldige inzet als voorzitter werd hij aan het eind van de jaarvergadering toegesproken door Vice-voorzitter Mikal Peters en Keizer Dré Veugen en werd hij, totaal verrast, benoemd tot Ere-Lid met Predikaat Ere-Voorzitter van Schutterij St. Severinus. Omdat hij 23 jaar zitting heeft genomen in het bestuur, ontving hij naast een prachtig boeket bloemen en fles wijn ook een bijzondere oorkonde voor het vele werk dat hij in deze jaren heeft verzet.

Het bestuur gaat de komende tijd op zoek naar een passende vervanger. Vice-voorzitter Mikal Peters neemt voorlopig, zolang er geen opvolger is, de voorzittershamer over.