Schuttersweekend in Grathem

Op 17 en 18 augustus 2019 is er een bruisend schuttersweekend in Grathem! Voor zowel jong als oud worden er verschillende evenementen georganiseerd door Schutterij St. Severinus Grathem. Alle evenementen vinden plaats op het feestterrein: Sportlaan 5 in Grathem. 

Op zaterdag 17 augustus is er vanaf 16:00 uur het drie- en zestal schieten. Vriendenteams, collega’s of andere gezelschappen mogen in teams van drie of zes personen schieten in de open lucht. Na het schieten is er ’s avonds op 17 augustus vanaf 21:00 het Mallorca Sommerfest. Een Duitse/Limburgse avond met live-artiesten: Otto Wunderbar, Mister Loco Loco, DJ Sensation (DJ Sil) en de DJ's van FAKE TITS. 

Op zondag 18 augustus organiseert Schutterij St. Severinus het laatste bondsschuttersfeest van dit jaar vanaf 12:00 uur. Kom jij kijken naar de optocht en de terreinwedstrijden? De optocht vertrekt vanaf 13.30 uur. De optochtroute via hoofdingang voetbalclub, Sportlaan, gedeelte Severinusstraat, gedeelte Clausstraat, Frisostraat, Meidoornstraat, Pr.Margrietstraat, Pr.W.Alexanderstraat, Brenkertstraat en dan via ingang tennisclub het feestterrein weer op.