Inloop café Grathem, u bent van harte welkom

Beste mensen

De Dorpsraad wil in samenwerking met de seniorenvereniging het inloop café, voorheen inloophuis, wat meer onder de aandacht van de mensen brengen. Ook willen wij de inloop aantrekelijker maken hiertoe hebben wij enkele nieuwe activiteiten bedacht waarbij mensen uit het dorp hun vaardigheden aan u willen tonen. 

Mini Hobbymarkt

In BMV de Nassaurie te Grathem is op maandagmiddag 19 februari van 13.30 uur tot 17.00 uur en woensdagavond 21 februari van 19.00 uur tot 21 uur een mini Hobbymarkt.

Hier kunt u kennismaken met enkele hobby’s door inwoners van Grathem beoefend. Zij zullen u laten zien en uitleggen wat ze doen. Zo zal o.a. Thea van Viersen aanwezig zijn die heel creatief kaarten en doosjes maakt, Thea wil bij belangstelling dit ook gaan begeleiden tijdens de uren van het inloop café op de maandagmiddag. Hebt u interesse dan kunt u dit tevens doorgeven aan Thea tijdens de markt. Marianne Heijkers maakt kettingen en armbanden en zal dit laten zien en uitleggen. Patty Ros geeft diverse workshops voor de doelgroep senioren, Patty wil haar activiteiten promoten tijdens het inloop-café op 21 februari a.s.
Het is een vrije inloop dus iedereen is van harte welkom op het moment dat het u uitkomt. Alle deelnemers zijn tijdens de minimarkt bezig met hun hobby zodat u een goed beeld krijgt wat men doet. Hebt u ook een leuke hobby die u met anderen wilt delen? Meldt u dan aan op e-mail dorpsraad1@kpnmail.nl of bij Tiny Reijnders tel: 452457

Het inloop café
Het inloop café in BMV de Nassaurie te Grathem zal vanaf maart wekelijks op de maandagmiddag zijn van 13.30 uur tot 17.30 uur en op de donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Loop gerust eens binnen. Spreek eventueel met anderen af om samen te kaarten, haken, breien, biljarten of voor een potje rummikub of een gezellig kop koffie te drinken na een wandeling of fietstocht. Het inloop café is er voor iedereen jong en oud.
Activiteiten die daarnaast op het programma staan voor het komende half jaar zijn o.a. een filmavond over Grathem en Baexem in de oorlogsjaren, een kienavond voor jong en oud.
Heeft u een laptop of tablet en kunt u soms wat ondersteuning gebruiken? Laat het ons weten, door het door te geven bij via de dorpsraad dorpsraad1@kpnmail.nl