Grote Rommelmarkt & Vrijmarkt Grathem

Schutterij St. Severinus Grathem organiseert op zondag 24 april 2016 wederom een grote gezellige voorjaars- openlucht Rommel en Vrijmarkt op Sportpark Grasheim, aan de Sportlaan in Grathem. De vele marktkramen liggen dan opnieuw zorgvuldig gesorteerd, vol met duizenden tweedehands spullen.
De aanvang is van 11.00 tot 16.00 uur.

Het is een feest om hier te komen wroeten. Je wordt verrast door de diversiteit, het grote en unieke aanbod. Kramen met antiek, curiosa, hedendaags design, ambachtelijke en duurzame producten, (elektrisch) gereedschap,  huishoudelijke apparaten, fietsen, sieraden, schilderijen, meubels, speelgoed, kleding en nòg veel meer. Hier vind je ongetwijfeld ook dat unieke onderdeel, wat je al heel lang zocht en tref je ook spullen aan die je kan gebruiken voor bij je hobby.

Vanaf 11.30 uur zullen gebruikte goederen bij opbod verkocht worden door een echte veilingmeester.

Tussen het snuffelen en slenteren door kun je op het aangrenzende terras genieten van heerlijke drankjes en hapjes. De allerkleinste onder ons kunnen zich vermaken op een groot luchtkussen.

De markt is al jaren een publiekstrekker voor duizenden kooplustigen, afkomstig uit alle windstreken. Wil je voor een klein prijsje iets groots vinden, dan mag je deze knusse markt beslist niet overslaan.

Prijs je rijk! Wil je ook een marktkraam huren om je eigen overtollige gebruikte en antieke spullen of hobby-artikelen zelf te verkopen, download dan via de website www.stseverinus.nl het inschrijfformulier en spelregels.

Reserveer snel, want vol … is vol.