11e reanimatie-estafette

Op vrijdag 30 september 2016 is Leudal het kloppend hart van Limburg. Dan vindt op scholengemeenschap St Ursula in Heythuysen de 11e reanimatie-estafette plaats. Op deze dag wordt op een bijzondere wijze aandacht gevraagd voor het belang van reanimeren.

Wist u bijvoorbeeld dat de kans op overleven na een acute hartstilstand aanzienlijk toeneemt als omstanders onmiddellijk de juiste hulpverlening kunnen bieden? Daarom moeten zoveel mogelijk burgers beschikken over reanimatievaardigheden. Leudal heeft een groot netwerk van vrijwilligers maar ook in de toekomst is dit belangrijk.Wij nodigen u als inwoner van Leudal daarom van harte uit deel te nemen aan de estafette of een bezoek te brengen aan de gezondheidsmarkt. Want samen redden we levens! 

Kernen reanimatie-estafette

Naast de reanimatie-estafette op Scholengemeenschap Sint Ursula in Heythuysen wordt er die dag ook een kernen-estafette gehouden. In elk dorp in Leudal gaan scholieren 30 minuten reanimeren. Een karavaan trekt gedurende de hele dag langs de verschillende dorpen.

Programma in Grathem 13.30 – 14.00 uur Nassauplein.

Kom op 30 september naar het Nassauplein en doe mee, of toon uw belangstelling

Wilt u meer weten ga dan naar website van de rreanimatie-estafette:  http://www.reanimatie-estafette.nl/reanimatie-estafette-2016/deelnemen-l...