1 jaar Samen Tafelen

1 jaar Samen Tafelen in Grathem.

Het was een groot succes het afgelopen jaar en het kookteam hoopt dat het in 2015 weer net zo druk en gezellig gaat worden! 
In januari gaat het toch echt gebeuren: niemand minder dan burgemeester Arno Verhoeven komt dan ook een keer bij ons koken om zo persoonlijk te kunnen ervaren met welke passie de vrijwilligers hun taak vervlullen en hoe de deelnbemers genieten van een heerlijke maaltijd !  Omdat wij in december niet hebben gekookt, zullen wij in januari extra ons best doen om er iets feestelijks van te maken.
Tevens zal een afvaardiging van Wonen Limburg gezellig met ons mee eten, want dankzij de financiële ondersteuning van Wonen Limburg hebben wij dit project op kunnen zetten.
Wilt u ook met ons mee eten? Meldt u dan aan via het invulformulier op de website of in De Klepper. De kosten bedragen slechts € 7,50 per persoon en dient u bij opgave te voldoen.
Ter afsluiting krijgt u in de foyer nog een kopje koffie of thee aangeboden. Extra consumpties zijn voor eigen rekening.
Voor 2015 kunt u alvast de volgende data noteren: 11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei,10 juni, 8 juli, 12 augustus, 9 september, 14 oktober, 11 november.

Wij wensen iedereen, maar vooral onze gasten en sponsoren van het afgelopen jaar hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, maar bovenal gezond Nieuwjaar toe.