Opruimkriebels

Het voorjaar is in aantocht. Het moment is aangebroken dat dan veel mensen weer alles gaan schoonmaken en opruimen. Begin het nieuwe jaar lekker fris en start met het ontdoen van spullen. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd en een vrij gevoel.

Zet het opzij en geef het mee.
Inwoners van Grathem die overbodige materialen hebben en deze graag kwijt willen, kunnen het aan de schutters van St. Severinus meegeven op zaterdag 29 april 2017. Op deze dag organiseert de schutterij ( tussen 10.00 en 17.00 uur ) wederom haar grote inzamelactie voor de rommelmarkt van 2017. Geef je oude afgedankte maar nog bruikbare spullen een tweede leven door het mee te geven. De schutterij is er blij mee. En jij helpt er andere mee. 

Wat haalt de schutterij niet op?
Grote meubelen, kapotte stoelen, koelkasten, diepvriezers, wasmachines en droogtrommels. Spullen die bestemd zijn voor het milieupark halen we ook niet op, zoals chemicaliën, medicijnen, verf, batterijen, oud papier, glas, puin, groen en blik, vloerbedekking, tapijttegels, en vinyl, laminaat vloerdelen, chemisch afval (o.a. TL- buizen, batterijen, verf, accu`s, etc) bouwmaterialen.

Spullen moeten nog verkoopbaar zijn. Onverkoopbare spullen die we tijdens de ophaalactie aantreffen nemen we niet mee en zullen deze laten staan. Probeer het dus wel netjes te houden. 

Wij stellen het op prijs om ook nu weer jouw onmisbare steun te mogen ondervinden en verzoeken je beleefd om de bruikbare spullen voor zover het mogelijk is in stevige dozen of plastic tassen te doen. Dit om het tijdens de inzamelactie makkelijk te maken voor de schutters die het komen ophalen.

Plak de poster die je binnenkort ontvangt op zaterdag 29 april tussen 10.00 en 17.00 uur goed zichtbaar tegen een raam als je wat wil meegeven. Om diefstal van de spullen voor onze markt te voorkomen, vragen wij uitdrukkelijk om de spullen niet aan straat te zetten maar binnen te houden. De leden bellen aan om het op te halen.  Ben je deze dag niet thuis, regel dan iets met buren.